FAQ

Vragen over onze dienstverlening?

FAQ

Vragen over onze dienstverlening? Dan kan je hier terecht bij onze veelgestelde vragen. We hebben de meest voorkomende problemen met uw telefoon of tablet op een rijtje gezet. Bekijk eenvoudig met welk probleem uw apparaat te kampen heeft en wat wij eraan kunnen doen om het op te lossen.

Accu - Batterij vervangen

Laadt uw iPhone, smartphone of tablet niet of nauwelijks meer op? Valt het toestel vaak uit? Geeft het telkens andere percentages weer? Waarschijnlijk is dan de accu van de iPhone, smartphone of tablet aan vervanging toe. Wij vervangen snel uw oude accu door een nieuw, origineel exemplaar!

Antenne vervangen

Heeft uw iPhone, smartphone of tablet problemen met het zoeken naar antenne? Heeft u geen ontvangst? Bij deze reparatie wordt de kapotte iPhone-, smartphone- of tablet Wifi goedkoop vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Backcover – Achterkant vervangen

Is de achterkant van uw iPhone, smartphone of tablet beschadigd? Wij repareren het voor u! Wij vervangen de kapotte achterkant door een nieuw, origineel exemplaar: uw iPhone, smartphone of tablet ziet er weer uit als nieuw, u kunt eventueel ook overstappen naar een andere kleur achterkant.

Backlight / Achtergrond verlichting vervangen

Is uw achtergrond verlichting donker? Uw scherm is nog heel, maar toch doet deze het niet? heeft u in het verleden LCD vervangen maar het heeft geen resultaat geleverd? Dan kan het hoog waarschijnlijk aan het back light chip liggen. Bij deze reparatie wordt de kapotte mobiele phone back light chip vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Back camera – Camera Achter vervangen

Werkt de achter camera van uw iPhone, smartphone of tablet niet? Gaat camera lens niet open? Heeft u problemen met flits? Bij deze reparatie wordt de kapotte iPhone, smartphone of tablet camera-unit inclusief het flits vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Front camera – Camera Voor vervangen

Werkt de voor camera van uw iPhone, smartphone of tablet niet? Heeft u ook problemen met lichtsensor? Door het vervangen van de frontcamera kan het probleem van lichtsensor verholpen worden. De lichtsensor is een onderdeel van camera voor.

Charger connector – Oplaad connector vervangen

Laadt uw iPhone, smartphone of tablet niet of nauwelijks meer op? Heeft u problemen met de laadingang, microfoon en de loudspeaker? Door het vervangen van de oplaadconnector-unit kan dit probleem worden verholpen. De microfoon en de loudspeaker van het toestel zijn onderdelen van de oplaadconnector-unit. Mogelijke problemen met uw gsm microfoon of mobile telefoon loudspeaker worden middels door deze reparatie dus ook opgelost.

Ear speaker – Oor speaker vervangen

Heeft u problemen met het horen van de tegenpartij tijdens het telefoongesprek of kraakt deze? Werkt de oor speaker van uw iPhone /smartphone niet? Bij deze reparatie wordt de kapotte earspeaker vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Headset aansluiting – Koptelefoon aansluiting repareren

Werkt de koptelefoon aansluiting van uw iPhone, smartphone niet? Heeft u problemen met de volumeknoppen, de stil knop, koptelefoon aansluiting en de aan/uit knop? Waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door een kapotte iPhone, smartphone powerflex cable. Deze koptelefoon aansluiting kunnen wij voor u vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Home button – Homeknop vervangen

Reageert de homeknop van uw iPhone, smartphone slecht? Of reageert deze helemaal niet? Laat dan nu de oude, homebutton vervangen door een nieuw, origineel exemplaar!

LCD + Touchscreen unit vervangen

Is het glas van uw iPhone, smartphone of tablet gebarsten? Blijft het scherm zwart? Wij repareren het beeldscherm van uw gadget! Het kapotte scherm wordt vervangen door een nieuw, origineel zwart LCD en Touch module.

Wij werken met originele schermen. Het scherm is gemaakt van een combinatie van glas en kunststof waardoor het minder breekbaar is dan de vele 100%-glazen imitatieschermen die in omloop zijn. U kunt deze imitatieschermen herkennen aan een afwijkende kleur van de lichtsensor; paarser of blauwer. Het touchscreen, LCD-display en frame zijn één onderdeel. Het is dan ook niet mogelijk om het touchscreen los te vervangen. Op de uitgevoerde reparaties aan uw iPhone, smartphone, tablet en andere toestellen heeft u 6 maanden garantie. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit.

LCD / Beeldscherm vervangen

Is het LCD van uw mobiele telefoon gebarsten? doet hij alles nog behalve beeld geven? Wij repareren het LCD van uw toestel ! Het kapotte beeldscherm wordt vervangen door een nieuw, origineel LCD. Het LCD, is één onderdeel. Het is dan dus ook mogelijk om het aankijk scherm los te vervangen. Op de uitgevoerde reparaties aan uw iPhone of smartphone u drie maanden garantie. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit.

Loud speaker – Luidspreker vervangen

Heeft u problemen met uw iPhone, smartphone of tablet met het horen van bijvoorbeeld uw ringtone of muziek, werkt deze niet of hoort u geruis? Bij deze reparatie wordt de loudspeakerunit vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Microphone – Microfoon vervangen

Hoort de tegenpartij u nauwelijks of niet? Heeft u problemen met de laadingang, microfoon en de koptelefoon aansluiting ? Door het vervangen van de oplaadconnector-unit kan dit probleem worden verholpen. De microfoon en de koptelefoon aansluiting van het toestel is een onderdeel van de oplaadconnector-unit. Mogelijke problemen met uw iPhone of smartphone microfoon of koptelefoon aansluiting worden middels door deze reparatie dus ook opgelost.

Mute button – Stilknop vervangen

Werkt de stil knop van uw iPhone of smartphone niet? Heeft u problemen met de volumeknoppen, de stil knop en de aan/uit knop ? Waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door een kapotte iPhone / smartphone powerflex cable. Deze stilknop kunnen wij voor u vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

iPhone, smartphone of tablet laten onderzoeken

Doet uw iPhone, smartphone of tablet niet zoals u gewend bent? Of is deze ermee opgehouden en u weet niet waar het aan ligt, dan doen wij graag een onderzoek erna. Als bij ons het probleem bekend is stellen wij een rapport voor u op.

Power button – Aan en Uit knop vervangen

Werkt de aan en uit knop van uw iPhone, smartphone of tablet niet? Heeft u problemen met de volumeknoppen, de stil knop en de aan/uit knop? Waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door een kapotte powerflex cable. Deze aan en uit knop kunnen wij voor u vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Simreader – Simlezer reparatie

Geeft uw iPhone, smartphone geen sim weer? Of geeft deze een sim fout aan? Dan kan het zijn dat de sim lezer met het uithalen van de simkaart of het erin plaatsen beschadigd geraakt is. Bij deze reparatie wordt de kapotte Simlezer-unit vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Software – Besturingsysteem reparatie

Blijft uw iPhone, smartphone of tablet hangen? Komt u niet verder dan het Apple of een anere marken logo? Of krijgt u iTunes in beeld? Dan kan het hoog waarschijnlijk aan het software liggen. Bij deze reparatie wordt toestel volledig gewist en komt er nieuwe Fabriek software op. Mogelijk kan er id gevraagd worden.

Touchscreen O.E.M. vervangen

Is het glas van uw mobiele telefoon / iPhone / smartphone gebarsten? Blijft het scherm zwart? Wij repareren het beeldscherm van uw toestel! Het kapotte scherm wordt vervangen door een nieuw, OEM lcd touch. Mocht u toch Orgineel willen hebben wij deze ook zie onder LCD – Touchscreen Orgineel Reparatie.

Het touchscreen, LCD-display en frame zijn één onderdeel. Het is dan ook niet mogelijk om het touchscreen los te vervangen. Op de uitgevoerde reparaties aan uw iPhone 5G heeft u drie maanden garantie. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit.

Touchscreen Origineel vervangen

Is het glas van uw mobiele telefoon / iPhone / smartphone gebarsten? Blijft het scherm zwart? Wij repareren het beeldscherm van uw toestel! Het kapotte scherm wordt vervangen door een nieuw, origineel zwart lcd touch module. Wij werken met originele schermen. Het scherm is gemaakt van een combinatie van glas en kunststof waardoor het minder breekbaar is dan de vele 100%-glazen imitatieschermen die in omloop zijn. U kunt deze imitatieschermen herkennen aan een afwijkende kleur van de lichtsensor; paarser of blauwer.

Het touchscreen, LCD-display en frame zijn één onderdeel. Het is dan ook niet mogelijk om het touchscreen los te vervangen. Op de uitgevoerde reparaties aan uw iPhone 5 en andere toestellen heeft u 6 maanden garantie. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit.

Geluidsknoppen vervangen

Werkt de volume knop van uw iPhone, smartphone of tablet niet? Heeft u problemen met de geluidsknoppen, de stil knop en de aan/uit knop? Waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door een kapotte powerflex cable. Deze volume knop kunnen wij voor u vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Waterschade

Is uw iPhone, smartphone of tablet in contact geweest met water? Of heeft het vocht opgelopen? Laat uw toestel of tablet zo snel mogelijk repareren! Door de inwerking van vocht zal de schade steeds groter worden. Bij waterschade onderzoeken wij uw toestel. Op deze manier kunnen wij de schade vaststellen en u een indicatie geven over de reparatiekosten.

WiFi vervangen

Heeft uw iPhone, smartphone of tablet problemen met het zoeken naar wifi? Heeft u geen ontvangst? Of slecht wifi? Bij deze reparatie wordt de kapotte iPhone-, smartphone- of tablet Wifi goedkoop vervangen door een nieuw, origineel exemplaar.

Na de reparatie

Bij aankoop van een accessoire of na een reparatie geven wij geen geld terug. Hier kan wel een te goed bon van gemaakt worden of het kan onder garantie vallen. Bedankt voor Uw begrip.